Sponsors

Wednesday, 5 October 2011

Aiskrim Comel


ais1 Aiskrim Comel
Alahai, comel tul aiskrim ni, sampai nak makan pun sayang..hehe. Jom tengok koleksi seni aiskrim comel….
ais2 Aiskrim Comel
ais3 Aiskrim Comel
ais4 Aiskrim Comel
ais5 Aiskrim Comel
ais6 Aiskrim Comel
ais7 Aiskrim Comel

Teknik Main Bola dari Geng Ayam


Seorang wanita di china, Zhang Lijun, melatih ayam-ayamnya bermain bola. Selepas mendapat latihan selama 3 tahun, akhirnya ayam-ayam ni mempunyai teknik main bola yang lagi dasyat dari korang…..haha

Teknik Main Bola

bola ayam01 Teknik Main Bola dari Geng Ayam
Yeah….bola terbang gaya shaolin soocer. Korang Boleh ke buat?
bola ayam02 Teknik Main Bola dari Geng Ayam
Jangan degil, hari ni takleh dating…pegi training cepat…!!
bola ayam03 Teknik Main Bola dari Geng Ayam
Sepakan Kung Fu tahap maksimum!!
bola ayam04 Teknik Main Bola dari Geng Ayam

Iklan jom makan Pizza


pizzaads12 Iklan jom makan Pizza
Koleksi iklan jom makan pizza paling kreatif. yumm..yumm, jom makan pizza. Firs time aku makan pizza cam tak berbaloi lak, sebab bayar mahal-mahal tapi makan sikit je. Tapi sekarang dah tak kisah dah, pizza ni kira favourite aku dah sekarang. Kali terakhir aku makan pizza minggu lepas kot time aku keje kat alamanda..he. Nanti aku dapat gaji nak pegi makan lagi…cepat sape nak makan dengan aku??

Pizza Crop Circle

ala-biase je iklan ni. [link]
pizzaads11 Iklan jom makan Pizza

Speedy Pizza Flies Ad

ni pun biase je, aku tak nampak pun ‘flies’. [link]
pizzaads10 Iklan jom makan Pizza

Iklan pizza melekat kat pintu

Maksudnye penghantaran dier terhad, tapi aku rase camni sebenarnye “kalau korang lambat bukak pintu, pizza ni akan melekat di pintu anda” – Punk Rock Pizza. [link]
pizzaads08 Iklan jom makan Pizza

Pizza Hut Thin Crust Ad

Aku rase maksudnye, “kalau korang tak habis makan, badan korang akan calar cam kuali tu” [link]
pizzaads07 Iklan jom makan Pizza

Pizza Peephole Advertisement

“iklan ni sengaja dibuat supaya korang tertipu dengan perkhidmatan lembab diorang…haha” [link]
pizzaads06 Iklan jom makan Pizza

Cheesy Pizza Posters

Iklan ni menunjukkan keju dia panjang, amaran….jangan makan depan bf/ awek anda. [link]
pizzaads05 Iklan jom makan Pizza

Pizza Hut Bike Clock

bahaya, kalau tak sampai sebelum waktunya, pizza ini akan meletup. [link]
pizzaads04 Iklan jom makan Pizza

Cheesy Pizza Outdoor Ad

weh, pizza sape melekat ni weh, kalau ye pun gadoh laki bini…pizza pun main baling-baling. [link]
pizzaads01 Iklan jom makan Pizza
P/s: sori, kerana menghilang selama beberapa hari…hehe

Iklan Guna Tangan


11 Iklan Guna Tangan
Iklan AT&T wireless international yang hanya mengunakan tangan. Ia bagi menunjukkan perkhidmatannya berfungsi lebih dari 200 negara.
Kreatif habis. Tengok 5 lagi gambar
22 Iklan Guna Tangan
32 Iklan Guna Tangan
43 Iklan Guna Tangan
51 Iklan Guna Tangan
6 Iklan Guna Tangan

Lembu Gergasi Sedap Untuk diBuat Rendang


Korang tengok sendiri kat bawah ni, memang besar wa cakap lu, hehe…
bigcowBNS 468x577 243x300 Lembu Gergasi Sedap Untuk diBuat Rendang
tengok yang ni plak..
bigcowBNS 468x266 300x170 Lembu Gergasi Sedap Untuk diBuat Rendang
ni ada lagi..
bigcowBNS 468x334 300x214 Lembu Gergasi Sedap Untuk diBuat Rendang

Iklan Sayangi Alam Sekitar


hulot foundation 01 Iklan Sayangi Alam Sekitar
Kesian kat binatang-binatang ni jadi mangsa..huhu. Apa-apa pun sama-sama la kita menjimatkan tenaga dan menjaga alam sekitar ye.
Gambar-gambar ni mempunyai banyak mesej kepada kita. Contohnya macam jangan bazir air, letrik dan juga sayangi tumbuh-tumbuhan.
For the Defi Pour la Terre website, the campaign is more striking: Running a half empty machine, taking a bath instead of a shower or leaving the light on for no reason destroys the planet. Remember: turn your monitor off along with the computer, unplug chargers if you don’t use them and use water wisely. A bit of attention can go a long way!
hulot foundation 02 Iklan Sayangi Alam Sekitar
hulot foundation 03 Iklan Sayangi Alam Sekitar
hulot foundation 04 Iklan Sayangi Alam Sekitar
hulot foundation 05 Iklan Sayangi Alam Sekitar
hulot foundation 06 Iklan Sayangi Alam Sekitar

Sayuran Berupa Binatang


binatang1 Sayuran Berupa Binatang
Diorang ni macam takde keje je main dengan makanan, tak pasal-pasal macam-macam jenis sayur dapat kita tengok..macam ikan la, itik…khinzir pun ade..haha
binatang2 Sayuran Berupa Binatang
binatang3 Sayuran Berupa Binatang
binatang4 Sayuran Berupa Binatang
binatang5 Sayuran Berupa Binatang
binatang6 Sayuran Berupa Binatang
binatang8 Sayuran Berupa Binatang
binatang9 Sayuran Berupa Binatang
binatang10 Sayuran Berupa Binatang
binatang11 Sayuran Berupa Binatang
binatang12 Sayuran Berupa Binatang
binatang13 Sayuran Berupa Binatang
binatang14 Sayuran Berupa Binatang

Share

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More